Sydfynsk ribbensteg af gris 700g

159,00 DKK

Ribbensteg er et mørt og saftig stykke kød, som skæres fra en del af svinebrystet. Det har et godt fedtindhold. Mange foretrækker dette stykke kød fremfor den traditionelle flæskesteg, fordi det ofte er mere saftigt. Tilberedes i ovnen eller i grillen.

Pris er pr 700 gram steg

Grisekød er meget populært i vor tid. Danmark har en meget stor produktion af netop grisekød. Hos os får du kun det bedste kød og fra grise som har levet et god og sundt liv hos landmanden. Der er mange populære udskæring af grisen og vi har valgt de mest solgte. Hos os modtager du kødet i fersk eller frossen tilstand. Når vi fryser kødet, skyldes de udelukkende holdbarhed og fødevaresikkerhed. Holdbarheden fremgår på etiketten som sidder på de enkelte kødpakker.

Sydfyn har de optimale betingelser for at producerer det lækreste og saftige kød. Det skyldes hovedsagelig klimaet på Sydfyn som er mildt og fugtigt. På Sydfyn er klimaet i høj grad påvirket af Storebælt. Storebælt sikre at temperaturen i landområderne omkring vandet aldrig bliver ekstremt koldt eller varmt. Det giver et frodigt landskab som dyrene nyder godt af. Sydfyn består af et område på et ca. 15 km bredt bælte langs den sydfynske kyst fra Fåborg til Lundeborg. Sydfyn består også af 55 øer, hvor Thurø og Tåsinge er de 2 største. Via Tåsinge er der broforbindelse til Langeland. Svendborg er hovedbyen. Tidligere var Svendborg en central handels og søfartsby. Søfarten består i bedste velgående. Byen er kendt for sine krogede gader og mange listige steder, hvor der serveres en god øl sammen med et skønt lokalt måltid.

Det sydfynske landskab blev skabt hovedsagelig under den sidste istid. Før denne var det blot ét stort landområde. Men da isen trak sig tilbage var sunde, kanaler og bund skabt sammen med et utal af små øer. Øer som stadig den dag i dag præger det sydfynske landskab. Men også et landskab som er frodigt og grønt. Her nyder kvæg det saftige og sprøde græs, og giver dermed den karakteristiske smag af Sydfyn. Vores slagter i Gudme leverer kun det bedste fra Sydfyn.

Hvis du ønsker en god italiensk vin sammen med dit velfærdskød kan du se vores sortiment af gode italienske vine her