Biscottini al formaggio – små ostekiks

En lille lækker ostekiks som er meget nemt at lave, den kan du bruge til velkomstdrink eller blot nyde den til et glas vin. Den stammer fra den smukke ø, Ischia, der ud for Napoli’s kyst.

75 gr Smør

 100 gr Mel

 1 ½ tsk. Bagepulver

75 gr Dolce Latte eller Gorgonzola

3 spsk. revet Parmesan

Sesamfrø

 

Bland alt undtagen sesamfrøene, godt sammen. Det er nemmeste i en foodprocessor, hvor det er nemt at køre det til en glat dej på meget kort tid. 

Tril små kugler på størrelse med en valnød og rul dem i sesamfrøene. Sæt dem på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen ved 200gr i 10 -15 min. til de har taget lidt farve. Køl på en bagerist.

 

De kan sagtens holde sig i en tætsluttende dåse i en uge, hvis man ellers kan holde fingrene fra dem. Man kan også fryse dejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.