Kyllinge nuggets i citron med ovnstegte kartofler – 4 personer

Du skal bruge følgende ingredienser:

4 Kylling bryst

2 citron

2 løg

Kartofler

3 kviste rosmarin

Lidt hakket persille til pynt

* olivenoile

* ca. 50 gr mel

* 1 glas vand, ca 100 ml

* salt & peber

*Disse ingredienser indgår ikke i måltidskassen

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 grader

Vask kartoflerne og skær dem i firkanter. Hak rosmarin. Kom kartoflerne og hakket rosmarin i en plastpost med olivenolie. Fordel olien godt på kartoflerne. Læg dem derefter i det ovnfaste fad og stil den i ovnen. Vend dem af og til, så de bliver stegt ensformigt. Det tager ca. 15 – 20 min.

Skær kylling bryst i tern, og vend dem i mel som du har krydret med salt og peber. Riv citronen og pres saften. Skær løget i tynde strimler. Hak persillen. Kom olie på en pande og tilsæt citronskræl og løg. Steg til løgene er næste klare. Tilsæt kylling tern og lad det tage lidt farve, derefter tilsætter du citronsaften og lad det fordampe. Nu tilsætter du vand og lægger låget på, rør i det med jævne mellemrum. Lad det simre i ca. 8 -10 min. Server straks med lidt hakket persille og de ovnstegte kartofler.

 

Samlet estimeret tidsforbrug:
Forberedelsestid: ca. 5 – 10 min.
Tilberedningstid:  ca. 20 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.